appartement Hazenboslaan in Oegstgeest via Huurwoningen

HazenboslaanDit mooie parterre appartement van ongeveer 75 m² ligt aan het Hofbroukerpark en is ideaal voor senioren vanaf 55 jaar. Het appartement is licht en ruim, met grote raampartijen, een open keuken en een slaapkamer met schuifdeuren. De badkamer heeft een inloopdouche en aansluitingen voor een wasmachine. Geniet van een zonneterras/tuin op het zuidoosten, vrij van verkeer. Het complex is goed berei…

Je vindt appartement Hazenboslaan nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Oegstgeest in postcodegebied 2341SC en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Oegstgeest. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Hazenboslaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Hazenboslaan

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 75 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hazenboslaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren