huis Zuiderend in Suwâld via Huurwoningen

Zuiderend123Wonen Dé verhuurmakelaar van Friesland biedt aan met all-in huurprijs:Gemeubileerde woning met 2 slaapkamers en landelijke royale tuin nabij Leeuwarden Zuiderend, SuwâldOp fraaie landelijke locatie gelegen staat deze volledig gemeubileerde woning te huur. De woning is nabij open vaarwater gelegen naast het gezellige dorp Suwâld. De woning biedt van binnen veel ruimte en beschikt over een gr…

Je vindt huis Zuiderend nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Suwâld in postcodegebied 9265LX en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Suwâld. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Zuiderend wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Zuiderend

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuiderend

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren