appartement Johannes Vermeerstraat in Amsterdam via Huurwoningen

Johannes VermeerstraatIntro: Dit stijlvolle gerenoveerde appartement combineert moderne luxe met karakteristieke elementen en biedt alles wat je zoekt in een stadswoning. Met maar liefst drie ruime slaapkamers, een lichte open woonkamer met een moderne keuken, een luxe badkamer en een royale achtertuin met een charmant tuinhuis, is dit appartement een waar pareltje. Hier woon je niet alleen comfortabel, maar geniet …

Je vindt appartement Johannes Vermeerstraat nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied 1071DP en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Johannes Vermeerstraat wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Johannes Vermeerstraat

Prijs – 4500.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 122 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Johannes Vermeerstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren