appartement Anna van Buerenplein in Den Haag via Huurwoningen

Anna van BuerenpleinDit luxe appartement op de 31e verdieping van het prestigieuze New Babylon biedt adembenemende uitzichten over de stad en de Noordzee. Gelegen boven het winkelcentrum en nabij Centraal Station, geniet u van ongeëvenaarde voorzieningen zoals een fitnessruimte, winkels en cafés. De indeling omvat een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een volledig uitgeruste open keuken en een balkon. Met vloerve…

Je vindt appartement Anna van Buerenplein nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied 2595DD en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Anna van Buerenplein wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Anna van Buerenplein

Prijs – 3000.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 101 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Anna van Buerenplein

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren