huis De Savornin Lohmanlaan in Amstelveen via Huurwoningen

De Savornin LohmanlaanDeze woning is te koop en te huur. Vraagprijs € 3.750.000. Zeer luxe en in 2022 gerenoveerde vrijstaande villa van ca. 425m2 met heerlijke voor- en achtertuin (op het zuiden), een oprit voor meerdere auto’s, gelegen in de gewilde wijk Elsrijk aan één van de mooiste lanen van Amstelveen, vlakbij het Amsterdamse Bos.Dit is de ideale gezinswoning waar wonen, werken en recreëren ideaal gecombineerd…

Je vindt huis De Savornin Lohmanlaan nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Amstelveen in postcodegebied 1181XL en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Amstelveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in De Savornin Lohmanlaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van De Savornin Lohmanlaan

Prijs – 12500.00
Aantal kamers – 12
Woonoppervlakte – 425 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De Savornin Lohmanlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren