huis Plaats in Den Haag via Huurwoningen

PlaatsSpectaculair, stijlvol volledig gemeubileerd appartement in het hart van de stad met adembenemend uitzicht over de Hofvijver en het parlementsgebouw. Volledig gerenoveerd naar de hoogste standaard met een scala aan moderne en duurzame technologie, waaronder sleutelloze toegang, een infrarood aanraaksysteem voor verlichting, beveiliging en verwarmingssysteem. Dit prachtige appartement beschikt o…

Je vindt huis Plaats nu voor een scherpe prijs terug via huurwoningen.nl. Deze huis ligt in de stad Den Haag in postcodegebied 2513AE en is snel beschikbaar. Via Huurwoningen kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi huis in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Plaats wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Plaats

Prijs – 4750.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 147 m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plaats

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurwoningen.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren